Se Incarca...
SKU
2667100
Elmiplant Detox Masca servetel 20 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Elmiplant Detox Masca servetel 20 ml

Produs de unica folosinta. Deschideti pachetul in zonele indicate. Despachetati masca si aplicati-o cu grija pe tenul curat, evitand zona ochilor si a buzelor.
8,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Lasati masca sa actioneze pentru 15 minute. Indepartati masca, desprinzandu-i usor marginile. Masati tenul pentru ca excesul de produs sa fie absorbit in totalitate sau utilizati o discheta demachianta pentru a-l indeparta. A se folosi preferabil inainte de: vezi pe ambalaj. A se pastra la temperatura camerei.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok