Se Incarca...
SKU
2332777
Elmiplant Skin Control Gel exfoliant zilnic 150 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Elmiplant Skin Control Gel exfoliant zilnic 150 ml

89% ingrediente de origine naturala. Actiune multipla. Reduce imperfectiunile. Regleaza secretia de sebum. Minimizeaza porii. Reduce punctele negre. Mentine aspectul sanatos al pielii.
16,90Lei 14,36Lei
95,73Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cu lemongrass si micro-particule de bambus 100% naturale. Acid salicilic. Prebiotice. gel exfoliant zilnic. Uita de imperfectiuni cu o atingere a naturii. Exfoliaza impuritatile cu o atingere a naturii si mentine echilibrul pielii tale. Acesta a fost planul nostru cand am creat gelul exfoliant zilnic Elmiplant skin control cu 89% ingrediente de origine naturala. Bucura-te de formula cu 5 actiuni pentru un ten cu un aspect sanatos si impecabil. Reduce imperfectiunile: imbogatit cu lemongrass 100% natural, actioneaza ca astringent purificand tenul. Regleaza secretia de sebum: microparticulele de bambus 100% natural curata tenul la suprafata indepartand excesul de sebum, in timp ce ajuta la deschiderea porilor. Deschide si minimizeaza porii: acidul salicilic ajuta procesul natural de regenerare a tenului, deschide porii si previne dilatarea lor. Reduce punctele negre: indeparteaza eficient impuritatile si celulele moarte. Mentine aspectul sanatos al pielii: prebioticele din compozitie, ajuta la mentinerea echilibrului barierei de protectie a pielii, pentru un ten cu aspect sanatos. Rezultate spectaculoase. Punctele negre sunt reduse, pielea este mai curata, catifelata si protejata impotriva deshidratarii. Tenul are un aspect mai sanatos. Secretia de sebum este redusa cu 22%. Evaluare clinica, 10 femei cu varsta cuprinsa intre 18 - 30 ani si auto-evaluare sub control dermatologic, 20 de femei cu varsta cuprinsa intre 18 - 30 ani. Utilizare: aplicati zilnic pe pielea umeda, masand usor, cu miscari circulare, evitand zona ochilor. Clatiti cu multa apa. A se folosi preferabil inainte de: vezi pe tub. A se pastra la temperatura camerei.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare