Se Incarca...
SKU
2579485
Elmiplant Skin Moisture Lotiune micelara pentru ten normal 400 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Elmiplant Skin Moisture Lotiune micelara pentru ten normal 400 ml

Testat oftalmologic. Dezvoltat pentru a minimiza riscul aparitiei reactiilor alergice. Fara alcool. Noul mod natural pentru indepartarea machiajului si catifelarea tenului.
19,90Lei
49,75Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Lotiunea micelara pentru ten normal, mixt Elmiplant cu 96% ingrediente de origine naturala aduce natura la o atingere distanta. Aceasta este noul mod convenabil, eficient si delicat de indepartare a machiajului si a impuritatilor dintr-o singura miscare. Formula sa avansata ce contine particule fine de ulei si apa, capteaza si inlatura machiajul (chiar si cel rezistent la apa) si impuritatile fara a usca tenul. Gutuia 100% naturala ajuta la mentinerea nivelului natural de hidratare, in timp ce lasa pielea neteda si catifelata. In plus, am inclus in formulele noastre prebiotice ce ajuta tenul sa isi pastreze echilibrul si astfel sa aiba un aspect natural. Actiune: aceasta lotiune indeparteaza eficient chiar si machiajul rezistent la apa de pe fata, buze si zona ochilor, previne deshidratarea pielii, lasand-o fina si catifelata. Utilizare: aplica pe fata si gat, folosind o discheta demachianta si maseaza usor pentru a indeparta impuritatile si machiajul. Nu necesita clatire. A se folosi preferabil inainte de: vezi pe flacon. A se pastra la temperatura camerei.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare