Se Incarca...

Evenimente

Cora Alexandrei

 

Scoala de altadata, de la tablita de ardezie la tableta

Cum era școala fără gadgeturi, tablete și internet?! In perioada 3 septembrie - 3 octombrie, vino in cora Alexandriei, in zona foodcourt, să descoperi sute de obiecte școlare ce creionează o istorie vizuală a școlii românești din ultima sută de ani, un prilej bun pentru părinți să-și amintească de cei mai frumoși ani, iar pentru cei mici să afle cum era școala înainte de apariția tehnologiei. Intrarea este libera!

Cora Lujerului

 

 

In cadrul SUMMER ART CAMP, in fiecare sambata, in perioada 26 iunie-31 iulie 2021, incepand cu ora 11:00 se vor desfăsura ateliere de creatie, spectacole de dans si teatru pentru copii.

SUMMER ART CAMP are scopul de a-i apropia pe copii de arta si a-i lasa sa-i descopere frumusetea. In functie de grupa de varstă puteti alege diferite tematici: atelierele dedicate pictorilor romani Luchian, Tonitza - pictura pe sevalet, tehnici de arta populara, pictura pe tricouri, simboluri romanesti pictate pe traistute, sculptura si modelaj cu tematica Brancusi, ceasurile "curgatoare" Dali, atelier de colaj cu postere artisti celebri, masti in stilul Picasso.

Cora Cluj Napoca

 

Asociația Alegria, împreună cu Hipermarket Cora Cluj, vă invită joi, 20 mai, începând cu ora 17.00,  la  evenimentul dedicat Astrului nopții, luna, din cadrul proiectului educativ  "Călători în Sistemul solar", ediția a II-a.

“Lumina transcende spaţiul şi timpul – într-o dimensiune în care viaţa dă sens tuturor lucrurilor.” (Dumitru Găleşanu)

Obiectivele proiectului sunt:

  • Obiectiv educativ:  dezvoltarea abilităţilor de raportare critică la informaţii specifice astronomiei
  • Obiectiv social : familiarizarea grupului ţintă participant şi a clienţilor hipermarketului Cora cu elementele din zona astronomiei

Activitățile sunt dedicate copiilor între 6 și 17 ani.

 

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok