Se Incarca...
SKU
2665227
Evian Apa plata minerala naturala plata pet 0.75l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Evian Apa plata minerala naturala plata pet 0.75l

Apa minerala de izvor necarbogazeificata ( plata )
6,99Lei
9,32Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nascuta in inima Alpilor francezi, din apropierea orasului Evian-les-Bains, pe malul sud a lacului Geneva, printre munti si ghetari, apa minerala naturala evian trece printr-o calatorie lunga de 15 ani pentru a obtine echilibrul sau unic de minerale, datorita protectiei realizate de rocile impermeabile. Filtrata in mod natural de nisipuri si ghetari, apa evian curge la fel de pura precum natura a creat-o. Esenta puritatii apei Evian este data de calitatea sursei din care provine aceasta, neatinsa de om sau de factorii de poluare. A se pastra la loc uscat si racoros.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare