Se Incarca...
SKU
2536437
Evidentiator BIC Highlighter Grip diverse culori 5 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Evidentiator BIC Highlighter Grip diverse culori 5 bucati

Eivdentiator de buzunar cu varf tesit si grip cauciucat texturat pentru un confort si control sporit. Nu se usuca fara capac pana la 8 ore.
17,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acest set de 5 evidentiatoare BIC Highlighter contine 5 culori atractive fluorescente: galben, portocaliu, roz, verde si albastru. Varful tesit inteligent poate fi folosit atat ca evidentiator cu latimea de 3,4 mm, cat si ca marker de subliniat cu o linie subtire de 1,6 mm. Evidentiatoarele dispun de tehnologie anti-uscare de ultima ora, astfel ca pot sa stea fara capac timp de 8 ore.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok