Se Incarca...
SKU
2069972
EVRIKA soft balsam rufe Tuberose Ylang-ylang 2L este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

EVRIKA soft balsam rufe Tuberose Ylang-ylang 2L

Balsam parfumat pentru rufe care prin formula sa Mixaroma o combinatie ideala de doua parfumuri improspateaza si parfumeaza placut rufele, efect ce se mentine mult timp dupa uscare. Parfumul preferat al hainelor!
Evaluare:
20% of 100
(1.0)
14,29Lei
7,14Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Confera volum si catifelare tesaturilor, impiedica eletrizarea acestora. Culorile sunt mai bine protejate, de asemenea calcatul rufelor devine mult mai usor. Instructiuni de utilizare : 1 capac echivalent 40ml, pentru spalare automata: 75 ml la 5kg de rufe, pentru spalare manuala: 30 ml la 8, 5 litri de apa. Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. Cititi eticheta inainte de utilizare. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. In caz de inghitire: sunati imediat la Centru de Informare Toxologica sau un medic. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. Eliminati cotinutul si recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare, specifice in domeniul deseurilor. Atentie! In cazul in care aveti pielea sensibila, pentru spalare manuala folositi manusile de protectie. Clatiti bine mainile cu apa curata dupa folosirea produsului. Poate provoca o reactie alergica. Conditii de depozitare: 6-30 grade C, loc uscat. Termen de valabilitate: 2 ani de la data productiei mentionata pe ambalaj.
Surfati cationici, parfum, Hexyl Cinnamal, Butyphenyl Methypropional, Limonene, Eugenol, Citronellol, Benzisothiazolinone.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok