Se Incarca...
SKU
2658214
Fa Fresh and Dry Pink Sorbet Deo Roll-On 50ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Fa Fresh and Dry Pink Sorbet Deo Roll-On 50ml

Descopera protectia de lunga durata a antiperspirantului Fa Fresh and Dry cu parfum proaspat de bujori. Bucura-te de senzatia uscata confortabila pe toata durata zilei.
14,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Protectie de pana la 48h impotriva umezelii si mirosurilor neplacute. Se activeaza la miscare si umezeala, cand aveti mai multa nevoie. Protectie de lunga durata cu tehnologia anti-pete, testata pe multiple tipuri de materiale si culori. Testat dermatologic, bland cu pielea, formula vegana, 0% alcool.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok