Se Incarca...
SKU
2658211
Fa Invisible Fresh Deo Roll-On pentru barbati 50ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Fa Invisible Fresh Deo Roll-On pentru barbati 50ml

Descoperiti parfumul proaspat cu note acvatice racoroase al antiperspirantului Fa Men Invisible Fresh and nu va veti mai ingrijora de aparitia petelor pe haine.
11,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Simtiti-va increzator si protejat pe parcursul tuturor activitatilor dintr-o zi. Protectie de pana la 48h impotriva umezelii si mirosurilor neplacute. Protectie tripla impotriva petelor fara reziduuri sau urme albe, galbene si pete unsuroase. Testat dermatologic, bland cu pielea.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok