Se Incarca...
SKU
2638576
Fairy Platinum All in One Detergent Automat 37 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Fairy Platinum All in One Detergent Automat 37 buc

Capsule pentru masina automata de spalat vase dizolva urmele dificile de mancare (paste, orez, oua sau carne) in timp ce detergentul lichid actioneaza puternic impotriva grasimii si a uleiului, lasand in urma sa numai vase curate.
86,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pachetul contine 37 de capsule. Pericol: Provoaca leziuni oculare grave. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face usurinta. Continuati sa clatiti.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok