Se Incarca...
SKU
2619034
Fairy Platinum All in One detergent de vase capsule 16 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Fairy Platinum All in One detergent de vase capsule 16 bucati

Descopera puterea din capsulele Fairy All-in-One pentru masina de spalat vasele. Capsulele ultra solubile se dizolva foarte repede, astfel ca incep sa actioneze imediat pentru o curatare impecabila si puternica. Pachetul contine 16 capsule.
32,89Lei 20,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Capsulele pentru masina de spalat vasele, Fairy All-in-One, combina lichidul si pudra pentru a se lupta chiar si cu cele mai incapatanate urme de grasime. Excelente si in ciclurile scurte de spalare, si ultra solubile, acestea, se dizolva foarte repede, astfel ca incep sa actioneze imediat pentru o curatare impecabila si puternica. Capsulele pentru masina de spalat vase Fairy All-in-One contin un lichid care dizolva grasimea, pentru o putere de curatare avansata fiind suficient de puternice pentru a indeparta grasimea lipita chiar si dupa 24 de ore, impreuna cu petele greu de curatat. Atentie! Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. In caz de inghitire, sunati la un centru de informare toxicologica/un medic. Daca este necesara consultarea medicului tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. Poate provoca o reactie alergica. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare