Se Incarca...
SKU
1637550
Fanta Portocale 2L PET este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Fanta Portocale 2L PET

Fanta Portocale este bautura racoritoare care surprinde cu gustul sau intens si racoritor de portocale (cu 5% suc). Aroma indrazneata, efervescenta, creeaza o senzatie intensa si stimuleaza simturile intr-un mod natural.
Evaluare:
70% of 100
(3.5)
10,38Lei
5,19Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Brandul Fanta isi propune sa provoace adolescentii sa-si elibereze creativitatea atunci cand se distreaza impreuna.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteApa, sirop de fructoza-glucoza, dioxid de carbon, sucuri din concentrat (portocale 2,7%, mango 0,1%, lamaie 0,1%), acidifianti acid citric si acid malic, piure de fructul dragonului 0,1%, arome, colorant caroteni, antioxidant acid ascorbic, conservant sorbat de potasiu, indulcitor glicozide derivate din steviol, stabilizator guma de guar.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ115 kj
Grasimi, Lipide0 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati0 g
Glucide, Carbohidrati6.4 g
Glucide, din care zaharuri6.4 g
Proteine0 g
Sare0 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare