Se Incarca...
SKU
2474380
Fares Colon sanatos capsule 63 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Fares Colon sanatos capsule 63 buc

Sustine buna functionare a tractului digestiv si ajuta la eliminarea disconfortului intestinal.
29,31Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Modalitate depozitare: la loc uscat si la temperatura mediului ambient.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteFrunze maslin (Oleae folium), menta (Menthae herba) 55,5 mg, volbura (Convolvuli herba), extract uscat de radacina de valeriana (Valerianae radix) standardizat in minim 20 % valtrati , extract uscat de sunatoare (Hyperici herba) standardizat in minim 0,3 % hipericina 37 mg, rizomi de obligeana (Calami rhizoma), flori de lavanda ( Lavandulae flos), scortisoara (Cinnamomi cortex).
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok