Se Incarca...
SKU
2474382
Fares Imunitate cu 7 ciuperci capsule 63 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Fares Imunitate cu 7 ciuperci capsule 63 buc

Ganoderma contribuie la apararea imunitara naturala.
Evaluare:
60% of 100
(3.0)
44,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Modalitate depozitare: la loc uscat si la temperatura mediului ambient.
Specificatie
IngredienteExtract de Reishi (Ganoderma lucidum) standardizat in min. 30% polizaharide 82mg, extract de Shiitake (Lentinus edodes) standardizat in min. 30% polizaharide 82mg, extract de Maitake (Grifola frondosa) standardizat in min. 30% polizaharide 82mg, Cordyceps sinensis 41mg, ciuperca de mesteacan (Inonotus obliquus), extract de Coriolus versicolor standardizat in min. 30% polizaharide, miceliu de iasca (Fomes fomentarius). Ingrediente raportate la 1 capsula.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok