Se Incarca...
SKU
2474383
Fares Noapte buna capsule 60 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Fares Noapte buna capsule 60 buc

Sustine instalarea pe cale naturala a unui somn odihnitor si sanatos.
26,19Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Modalitate depozitare: la loc uscat si la temperatura mediului ambient.
Specificatie
IngredienteRadacina de valeriana (Valerianae radix) 95mg, extract de radacina de valeriana (Valerianae radix) standardizat in min.20% valtrati 95mg, extract de conuri de hamei (Lupuli strobulus) standardizat in min. 5% metil-butenol, passiflora (Passiflorae herba) 38mg, flori de lavanda (Lavandulae flos) 38mg, flori de tei (Tiliae flos). Ingrediente raportate la 1 capsula.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok