Se Incarca...
SKU
2508760
Fares Silueta perfecta controlul greutatii capsule 60 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Fares Silueta perfecta controlul greutatii capsule 60 buc

Ajuta la controlul greutatii si la mentinerea unei greutati corporale normale.
34,94Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Modalitate depozitare: la loc uscat si la temperatura mediului ambient.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteIngrediente/capsula: extract de Garcinia cambogia standardizat in minim 60% acid hidroxicitric 138 mg, frunze de ceai verde (Theae folium) 92 mg, frunze de mesteacan (Betulae folium), fructe de soc (Sambuci fructus), extract de frunze de ceai verde (Theae folium) standardizat in minim 90% polifenoli 46 mg.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok