Se Incarca...
SKU
2186349
Farmec Ultrarezistent 200 lac de unghii 11 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Farmec Ultrarezistent 200 lac de unghii 11 ml

In nuante intense sau pale, sidefate sau mate, lacurile Farmec rezista pe unghii timp indelungat, conferindu-le luciu si stralucire. Lacurile Ultrarezistent au o pensula lata care faciliteaza aplicarea lacului pe unghii.
9,34Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Agitati bine recipientul inainte de aplicarea lacului pe unghii. Aplicati lacul intr-un strat sau doua, in functie de intensitatea dorita. A se pastra la 15-25 grade Celsius. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Romania.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok