Se Incarca...
SKU
2548784
FELIX PARTY MIX Mixed Grill cu Vita Pui Somon recompense pentru pisici 60 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

FELIX PARTY MIX Mixed Grill cu Vita Pui Somon recompense pentru pisici 60 g

Traieste mai multe momente placute alaturi de pisica ta cu noul Felix Party Mix - care contine un mix irezistibil si colorat de recompense, pline de arome delicioase si ademenitoare, intr-o textura atragatoare.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
5,99Lei
99,83Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Hrana complementara pentru pisici adulte, cu aroma de Vita, Pui si Somon. O recompensa delicioasa pentru pisica ta! Fiecare plic de Felix Party Mix contine proteine, vitamine si acizi grasi Omega 6, fara a avea coloranti artificiali adaugati, pentru ca pisica ta sa traiasca o viata lunga si fericita. Ghid de hranire: Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie. Pentru sanatatea pisicii tale, respecta ghidul de hranire si ajusteaza masa principala in consecinta. Pisica trebuie supravegheata atunci cand primeste gustarea.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare