Se Incarca...
SKU
2625096
Findus la pescuit este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Findus la pescuit

in Suedia si peste tot in lume, seria Pettson si Findus e un adevarat fenomen.Oricine a auzit de batranul fermier Pettson si de tovarasul sau, motanul Findus cel vorbaret.
24,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Minunat ilustrata, seria a inregistrat vanzari de peste 6 milioane de exemplare si s-a tradus in 44 de limbi. Minunat ilustrata, seria a inregistrat vanzari de peste 6 milioane de exemplare si s-a tradus in 44 de in Suedia si peste tot in lume, seria Pettson si Findus e un adevarat fenomen. Oricine a auzit de batranul fermier Pettson si de tovarasul sau, motanul Findus cel vorbaret. E o zi mohorata de toamna si batranul Pettson n-are chef de nimic. Nu e deloc in toane bune. Trebuie sa taie lemne si sa sape gradina, dar nu vrea sa faca nici una, nici alta. Vrea doar sa stea si sa-si planga de mila.Totusi, nazdravanul Findus, motanul si prietenul sau cel mai bun, n-are de gand sa-l lase in pace. E pus pe joaca si vrea cu orice pret sa-l inveseleasca: face tumbe, se tine de sotii, insa se pare ca Pettson e hotarat sa stea imbufnat toata ziua.Dar Findus nu se da batut. Brusc, ii vine o idee. cu totul nastrusnica!
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok