Se Incarca...
SKU
2557335
Finish All In One detergent vase pentru masina de spalat 26 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Finish All In One detergent vase pentru masina de spalat 26 bucati

Curatare puternica de fiecare data. Elimina chiar si resturile vechi. Finish All in 1 face fata sarcinilor dificile.
42,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Finish PowerBall activeaza puternic tableta pentru a elimina chiar si resturile vechi, oferindu-va o curatare optima, chiar si din prima incercare, de fiecare data. Actiune la temperatura scazuta. Rezultate uimitoare chiar si la temperaturi reduse. Manipulati numai cu mainile uscate. Pentru cele mai bune rezultate, plasati tableta in dozatorul uscat. Nu desfaceti tableta. Daca tableta nu se potriveste, consultati producatorul masinii de spalat vase sau manualul pentru instructiuni. Pentru cele mai bune rezultate in cicluri scurte, puneti tableta Finish All In One pe podeaua masinii de spalat vase, langa filtru. Resigilati intotdeauna pachetul dupa utilizare. Pastrati departe de caldura si de umiditate. Nu desigilati tableta. Nu o plasati in cosul pentru tacamuri. Camera de dozare nu trebuie sa fie umeda. Puneti tableta in camera de dozare. Resigilati pachetul dupa utilizare. Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie a ochilor/echipament de protectie a fetei. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. Nu inghititi produsul. Daca s-a intamplat acest lucru, consultati urgent un medic. Nu lasati la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. Daca produsul ajunge in ochi, clatiti energic cu apa din abundenta. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok