Se Incarca...
SKU
2456910
Finish Quantum Max Shine and Protect detergent automat tablete masina de spalat vase 60 x 18.2 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Finish Quantum Max Shine and Protect detergent automat tablete masina de spalat vase 60 x 18.2 g

Aceste tablete va ofera curatarea si stralucirea vaselor, oferind protectie suplimentara impotriva coroziunii sticlei. Aceasta formula poate prelungi durata de viata a vaselor de sticla si a paharelor cu pana la 100%.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
73,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Putere de curatare de pana la 12 ori mai mare pentru performanta in curatare si stralucire: 1. Curatare puternica 2. Actiune de pre-inmuiere 3. Indepartarea petelor de ceai 4. Functia de sare 5. Functia de clatire 6. Indepartarea grasimii 7. Actiune la temperaturi scazute 8. Protejarea filtrelor masinii de spalat vase 9. Protectia masinii impotriva depunerilotr de calcar. 10. Protectia paharelor de sticla 11. Protectia argintului 12. Stralucire intensa. Instructiuni de utilizare: Manipulati doar cu mainile uscate. Resigilati intotdeauna ambalajul dupa utilizare. Nu desfaceti ambalajul tabletei. Se dizolva complet in ciclul spalare. Nu asezati in sertarul/ compartimentul pentru tacamuri tableta de detergent. Puneti o tableta pentru fiecare spalare, in dozatorul uscat. Pentru rezultate optime, utilizati programele automate la 50-55 grade Celsius. Pentru cicluri scurte (30 minute) plasati tableta in partea de jos a masinii de spalat vase. Functia de sare este eficienta in apa moale, medie sau dura pana la 26 grade Celsius. Pentru a proteja calitatea tabletelor Quantum, resigilati intotdeauna pachetul dupa utilizare si pastrati-l departe de caldura si de umiditate. Instructiuni de siguranta: Provoaca o iritare grava a ochilor. Contine Subtilisin. Poate provoca o reactie alergica. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie a ochilor/echipament de protectie a fetei. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. Atentie: Nu lasati la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. Daca produsul ajunge in ochi, clatiti energic cu apa din abundenta. Nu inghititi produsul. Nu gauriti, rupeti sau taiati. Inchideti capacul corect sau inchideti punga corect. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
30% fosfati; 5-15% agenti de inalbire pe baza de oxigen, 5-15% surfactanti neionici, 5-15% policarboxilati; ,5% fosfonati; Contine enzime ( Subtilisin, Amylase). Contine parfum.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok