Se Incarca...
SKU
1022854
Finish solutie de curatat masina de spalat vase 250 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Finish solutie de curatat masina de spalat vase 250 ml

Pentru rezultate vizibile folositi Finish solutie de curatat masina de spalat cu actiune in doua faze: partea albastra inlatura grasimea, in timp ce partea transparenta inlatura piatra. O masina de spalat curata inseamna si vase mai curate.
33,49Lei
133,96Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de folosire: Goliti de vase masina de spalat. Scoateti eticheta de pe capac. Puneti flaconul fara eticheta cu dopul in jos in cosul masinii. Rulati un program al masinii, fara vase inauntru la o temperatura de minim 65 grade Celsius. Repetati procesul o data pe luna. Atentie: Iritant pentru ochi. Nu lasati la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. Daca produsul ajunge in ochi, clatiti energetic cu apa din abundenta. Nu inghititi produsul. Daca s-a intamplat acest lucru consultati urgent un medic. A nu se arunca acest produs si recipientul sau decat dupa ce s-au luat toate precautiile. Nu amestecati cu alte produse. Ambalajul se recicleaza doar dupa golirea completa. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok