Se Incarca...
SKU
1777421
Finlandia Vodca 40% alcool 1l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Finlandia Vodca 40% alcool 1l

Finlandia este un brand de vodca creat in 1970 de Alko, companie a guvernului finlandez.
83,79Lei 74,85Lei
74,85Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

In prezent brand-ul apartine grupului Brown-Forman, iar productia urmeaza aceeasi reteta si aceleasi metode care au facut din Finlandia primul brand de vodca scandinav exportat in Statele Unite ale Americii in anii 70. Finlandia este produsa cu apa rece si clara din morena glaciara preistorica, soare, ce zaboveste pe cer timp de 72 de zile si orz din Suomi, crescut acolo unde alt orz nu poate creste. in peisajul rece din nordul tarii oamenii locului produc cu dedicare o bautura ce are nevoie de peste 200 de etape de distilare ce se intind pe 50 de ore. Dupa distilare, alcoolul pur, tare, este linistit de apa rece din izvorul glaciar Rajamaki pentru a oferi lumii vodca ce poarta numele Finlandia. A se pastra la loc uscat si racoros. Recomandare de servire: Bine racita, cu gheata sau in cocktail-uri.
Specificatie
IngredienteApa, alcool etilic de origine agricola (orz).
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok