Se Incarca...
SKU
2598959
Florex Pure Dahlia Friquolet dalie este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Florex Pure Dahlia Friquolet dalie

Este o planta perena cu radacinile tuberizate, ce poate ajunge la inaltimi intre 50-180 cm. Tulpinile sunt inalte, semi-lemnoase, iar frunzele sunt mari, cu marginea dintata, de culoare verde. Florile constituie frumusetea acestei plante.
11,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se planta primavara, dupa inghet, intr-un loc insorit. Pentru rezultate optime, pastrati pamantul umed, in special in perioade secetoase. Pastrati intr-un loc uscat pana la plantare. Perioada plantare: martie-mai. Distanta plantare intre bulbi: 50 cm. Inaltime planta: 80-100 cm. Infloreste: iulie-octombrie.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok