Se Incarca...
SKU
2508657
Friendly Organic detergent rufe bebe fara miros 1567 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Friendly Organic detergent rufe bebe fara miros 1567 ml

Detergent automat ecologic pentru rufele bebelusilor, fara miros, ideal si pentru spalarea manuala. Este un produs ideal pentru piele sensibila! Datorita emolientului natural din compozitie, lasa rufele moi, asigurand o clatire usoara.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
40,29Lei
25,71Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: Pentru petele persistente aplicati o cantitate de detergent direct pe pata, dupa care spalati. Pentru rufe cu murdarie medie: umpleti capacul pana la prima linie (30 ml). Pentru pete dificile mariti pana la a doua (60 ml). Pentru apa dura mai suplimentati cu (15 ml). Atentionari: A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu multa apa si consultati medicul. In caz de inghitire, consultati medicul. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare