Se Incarca...
SKU
2188211
Friskies Junior Hrana uscata pentru pisici pui, lapte si legume 1.5 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Friskies Junior Hrana uscata pentru pisici pui, lapte si legume 1.5 kg

Hrana uscata pentru pisici.
29,50Lei
19,67Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cu Friskies explorarea lumii inconjuratoare incepe cu hrana potrivita pentru puiul tau de pisica: Nutritie 100% completa si echilibrata. Special formulata pentru puii de pisica cu varsta de pana intr-un an, continand toti nutrientii de care acestia au nevoie pentru o crestere sanatoasa si fericita . Cu nivelul potrivit de Vitamina E ce sustine sistemul sau natural de protectie Friskies Junior ii ofera micului tau explorator toti nutrientii de care acesta are nevoie pentru a-i asigura o buna tranzitie de la laptele matern la hrana solida. Prin natura lor, puii de pisica sunt exploratori, atrasi de tot ce ii inconjoara. Acestia isi consuma energia cu ajutorul aventurilor noi, in fiecare zi, si de aceea au nevoi fizice specifice. De aceea expertii Purina au creat Friskies Junior pentru puii de pisica: hrana de calitate, atent echilibrata pentru a satisface nevoile unice ale puilor de pisica, oferindu-le un start sanatos si fericit intr-o viata plina de aventuri si vitalitate. Ghid de hranire: Doar hrana uscata (g/zi) Hranire zilnica (varsta animalului). Cantitatea necesara intre 6 si 12 saptamani 25-85g in 2-3 mese, intre 3 si 6 luni 50-110g in 2 mese, intre 6 si 12 luni: 110-160g in 2 mese. Uscat + Umed (g/zi) Hranire zilnica (varsta animalului). Cantitatea necesara intre 6 si 12 saptamani 0-65 + 1 plic hrana umeda(100g), in 2-3 mese intre 3 si 6 luni 30-90 + 1 plic hrana umeda (100g), in 2-3 mese intre 6 si 12 luni 90-35 + 1 plic hrana umeda(100g) in 2-3 mese. Pisici gestante Min.. Min. 100 la discretie sau 75 + 1 plic hrana umeda (100g) sau la discretie. Pisici care alapteaza Min.. 270 sau la discretie sau Min.. 240 + 1 plic hrana umeda (100g) sau la discretie .din oricare Friskies Junior, hrana umeda la plic, 100g Ar trebui introdusa la varsta de 3 sau 4 saptamani. Produsul trebuie amestecat cu apa pentru a face hranirea mai usoara. Creste cantitatea atunci cand puiul incepe sa manance mai mult si redu cantitatea de apa adaugata in momentul in care puiul poate sa manance singur. Fiecare pui este diferit, in functie de nivelul de activitate al puiului si de conditia fizica, cantitatea de hrana si timpul recomandat de hranire trebuie sa fie adaptate. Potrivita si pentru pisicile gestante si cele care alapteaza. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie. Consumul suficient de apa in fiecare zi este esential pentru sanatatea puiului tau de pisica. Nu contine coloranti artificiali, arome sau conservanti adaugati.
Specificatie
Proteina bruta35
Uleiuri si grasimi brute12
Cenusa bruta8
Fibra neprelucrata2
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare