Se Incarca...
SKU
2539165
Garnier Ambre Solaire Anti-Sand Spray cu protectie solara pentru copii cu SPF50 200 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Garnier Ambre Solaire Anti-Sand Spray cu protectie solara pentru copii cu SPF50 200 ml

Protejeaza pielea sensibila a copiilor impotriva radiatiilor UVB, UVA si UVA LUNGI, prevenind arsurile solare imediate si leziunile pielii pe termen lung.
52,65Lei
263,25Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acest spray fara parfum este special dezvoltat pentru pielea sensibila. Este special dezvoltat pentru pielea intoleranta la soare. Testat sub control pediatric. Formula noastra ce lasa o senzatie uscata pielii, nu contine alcool si este invizibila pe piele.nu contine alcool etilic. Feriti bebelusii si copiii mici de contactul direct cu razele soarelui. Expunerea excesiva la soare este periculoasa. Nu ramaneti un timp indelungat la soare, chiar daca utilizati un produs pentru protectie solara deoarece acesta nu asigura 100% protectie. Protejati copiii de razele soarelui cu palarii, tricou si ochelari de soare. Aplicati produsul pentru protectie solara inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent si generos pentru a mentine protectia, mai ales dupa inot, transpiratie sau dupa ce va uscati pielea cu prosopul. Nu pulverizati direct pe fata, ci pulverizati mai intai pe maini si aplicati astfel. Aplicati produsul intr-o maniera omogena si uniforma, cu miscari circulare, pentru a acoperi toate zonele expuse. A nu se lasa la indemana copiilor mici fara supraveghere. Evitati zona ochilor. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. Potrivit pentru pielea sensibila.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare