Se Incarca...
SKU
2539170
Garnier Ambre Solaire Kids Sensitive Advanced FPS50 lotiune cu protectie solara pentru copii 150 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Garnier Ambre Solaire Kids Sensitive Advanced FPS50 lotiune cu protectie solara pentru copii 150 ml

Lotiunea este special formulata pentru aplicarea pe pielea umeda a copilului si ofera o protectie inalta impotriva razelor UVA si UVB, inclusiv impotriva efectelor de imbatranire prematura a pielii provocate de razele infrarosu.
50,49Lei
336,60Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: Aplicati un strat generos de produs inainte de expunerea la soare. Aplicarea unei cantitati insuficiente de produs va diminua capacitatea de protectie. Reaplicati frecvent si intr-o cantitate generoasa pentru a mentine protectia, in special dupa inot, transpiratie sau uscare cu prosopul. Nu pulverizati direct pe fata. Expunerea excesiva la soare este periculoasa. Nu va expuneti la soare pentru o perioada indelungata, chiar daca folositi un produs cu protectie solara, deoarece acesta nu ofera protectie 100%. Evitati expunerea intensa la soare in mijlocul zilei (intre orele 11 si 15). Evitati zona ochilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. Evitati contactul cu materialele textile pentru a preveni patarea. Nu expuneti la soare bebelusii si copiii mici. Protejati-va copilul, folosind palarie, tricou si ochelari de soare. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare