Se Incarca...
SKU
2735554
Garnier Botanic Therapy Kids Sampon si balsam cirese si migdale 250 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Garnier Botanic Therapy Kids Sampon si balsam cirese si migdale 250 ml

Sampon si balsam pentru copii, potrivit tuturor tipurilor de par.
24,50Lei
98,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Formula hipoalergica imbogatita cu extract de cirese si ulei de migdale. Curata, descurca si lasa parul usor de pieptanat. Formula fara lacrimi. Testat pediatric. Fara silicon pentru o senzatie naturala. Aplicati pe parul umed, masati si clatiti. Nu lasati la indemana copiilor. Nu ingerati. In cazul contcatului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. 100% ambalaj reciclat. A se folosi preferabil inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteAqua / water, ammonium lauryl s u l fat e , sodium chloride, cocamidopropyl betaine, prunus amygdalus dulcis oil / sweet almond oil, prunus cerasus fruit extract / bitter cherry fruit extract, triethyl citrate, sodium hydrox i d e , guar hydroxypropyltrimonium chloride, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate, benzoic acid, parfum. 
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare