Se Incarca...
SKU
2676296
Gaseste puiul este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gaseste puiul

Joc interactiv potrivit pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 36 de luni.
Perioada de garantie
Fara
78,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fiecare ou are o dimensiune si o culoare diferita. Exista un ou tatic, mamica, frate, sora si un bebelus, fiecare cu un chip fericit diferit. In mijloc se afla puiul galben care scartaie cand apesi pe el. Cuibareste bazele si apoi partile de sus pentru a forma on ou mare care sa le includa pe toate celelalte. Cu aceste jucarii va puteti juca si in baie. Caracteristici: joc de rol, sortare forme, potrivire culori, ascultare sunete, joc de stivuire. Cod produs producator: T73080.
Specificatie
Perioada de garantieFara
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok