Se Incarca...
SKU
2610807
GCHQ - Richard J. Aldrich este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

GCHQ - Richard J. Aldrich

In aceasta carte revolutionara, expertul in servicii secrete Richard Aldrich urmareste evolutia GCHQ de la o operatiune de spargere a codurilor din timpul razboiului la una dintre cele mai mari si mai influente agentii de spionaj din lume.
54,99Lei 20,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

GCHQ, succesorul faimoasei organizatii de spargere a codurilor pe timp de razboi de la Bletchley Park, este cel mai mare si mai misterios serviciu de informatii din Marea Britanie. Cu toate acestea, nu stim aproape nimic despre el. Intesata cu povesti dramatice de spionaj - misiuni secrete ale submarinelor, tuneluri ascunse pentru interceptarea telefoanelor si agenti sovietici infiltrati - GCHQ exploreaza totodata rolul organizatiei in abordarea unora dintre cele mai tulburatoare teme ale timpurilor noastre: al-Qaeda, terorismul cibernetic, dreptul la intimitate si supravegherea electronica. Revelatoare si scrisa cu maiestrie, aceasta carte este veriga cruciala care lipsea din istoria serviciilor secrete britanice. Produs publicat in 2018 de Meteor Press. Data aparitiei: mai 2018. Tip coperta: brosata. Format: 200 x 130. Numar pagini: 688. ISBN: 978-606-910-087-5.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok