Se Incarca...
SKU
2029996
Gebro Priza tripa cu CP este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gebro Priza tripa cu CP

Acest produs este realizat pentru a putea fi utilizat in conditii dificile o perioada lunga de timp.
31,99Lei

Petul produsului include costul de 0,60Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Priza tripla cu contact de protectie - pe tencuiala 393, este produsa din rasina ureica (bachelita) un material duro rigid rezistent la caldura. Contactul de protectie (legarea la pamant) este conceputa astfel incat: la introducerea fisei, conexiuena de protectie sa se stabileasca inainte ca stiflurile fisei sa fie puse sub tensiune; la retragerea fisei, contactele se separa inainte de intreruperea conexiunii de protectie. Dupa testarile in laboratoarele de incercari pentru certificarea produselor electrice, aparatajele nu prezinta deteriorari si corespund verificarilor rezistentei de izolatie si rigiditatii dielectrice. Aparatajul rezista eforturilor mecanice, electrice si termice care se produc in utilizarea normala. Se recomanda pentru alimentarea: masinilor de spalat, plitelor si cuptoarelor electrice, cuptoarelor cu microunde, radiatoarelor electrice precum si a altor consumatori de ptuere. Atentie! Se recomanda a se aseza in locuri inaccesibile copiilor. Este interzisa folosirea prizei in medii cu umiditate ridicata! Utilizarea prizei se face in zone ferite de surse de caldura, de lovituri si rozatoare.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok