Se Incarca...
SKU
2174842
GERLINEA Batoane Dietetice Cioco 372g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

GERLINEA Batoane Dietetice Cioco 372g

Destinat pierderii sau mentinerii greutatii, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar. Cu 12 vitamine si 11 minerale.
52,61Lei
141,42Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

inlocuirea zilnica a unei mese in cadrul unui regim hipocaloric printr-un substitut de masa ajuta la mentinerea greutatii dupa o scadere in greutate. Beti zilnic suficiente lichide neindulcite. Adoptati o alimentatie echilibrata, variata si un stil de viata sanatos. Este recomandat sa faceti miscare regulata cel putin 30 de minute pe zi. Pierderea in greutate poate fi obtinuta in cadrul unui program alimentar hipocaloric, iar substitutele de masa trebuie completate la restul meselor cu alte alimente hipocalorice. Femeile insarcinate sau care alapteaza, copiii, adolescentii sau persoanele in vârsta nu trebuie sa urmeze un regim hipocaloric fara supraveghere medicala. A se pastra la loc racoros si uscat.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteHidroxipropilmetilceluloza, faina de mei decorticat 1.6%, proteine din mazare, fibre vegetale:phsilium, citrice, sirop de zahar, sare de mare, drojdie de bere, lapte praf fara lactoza, acidifiant:acid tartric, emulsifiant: mono si digliceride.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1606kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal383kcal
Grasimi, Lipide12g
Grasimi, din care acizi grasi saturati5.5g
Glucide, Carbohidrati45g
Glucide, din care zaharuri30g
Proteine24g
Sare0.75g
Fibre6.3g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare