Se Incarca...
SKU
2209317
Gerlinea baton dietetic ciocolata 62 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gerlinea baton dietetic ciocolata 62 g

Baton cu ciocolata, inlocuitor de masa pentru controlul greutatii.
8,29Lei 6,00Lei
96,77Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de peferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteInvelis de ciocolata neagra 24% (masa de cacao, zahar, unt de cacao, masa grasa din lapte, emulsifiant: lecitina de soia, aroma naturala de vanilie), proteine din lapte, gluten de grau, stabilizator: sorbitol, sirop de fructoza, sirop de glucoza, fructo-oligozaharide, zahar, cacao pudra degresata, ulei de sofranel, minerale (potasiu, sodiu, calciu, magneziu, zinc, fier, mangan, cupru, iod, seleniu), arome, emulsifiant: lecitina de rapita, vitamine A, B1, B2, B5, B6, B9, B12, C, D, E (lactoza), H si PP, faina de cartofi. Fabricat intr-o unitate ce utilizeaza nuci si oua.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare