Se Incarca...
SKU
2643420
Gerlinea dubla savoare 372g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gerlinea dubla savoare 372g

Gerlinea baton cu dubla savoare.
52,61Lei
141,42Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra la loc racoros si uscat.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteSirop de glucoza, glazura de ciocolata cu lapte 18% (zahar, unt de cacao, lapte praf,lactoza pudra, pasta de cacao, grasimi din lapte, emulgatori: lecitina din soia, arome naturale de vanilie), proteine din soia(lecitina din soia), gluten din grau, extract de cicoare (fructooligozaharide) stabilizatori: sorbitol, polidextroza, zahar, minerale (potasiu,sodiu, calciu, magneziu, zinc, fier, mangan, cupru, iod, seleniu), proteine din lapte, ulei de sofranel, pudra degresata de cacao, emulgator: lecitina de rapita, arome naturale, sare, vitamine A, B1, B2, B5, B6, B9, B12, C, D, E, K, H si PP, emulgatori: lecitina din soia.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1526 kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal368 kcal
Grasimi, Lipide9,8g
Grasimi, din care acizi grasi saturati4,4g
Glucide, Carbohidrati42g
Glucide, din care zaharuri26g
Proteine25g
Sare0,79g
Fibre10g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare