Se Incarca...
SKU
1781942
Gillette Mach3 rezerve de ras 4 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gillette Mach3 rezerve de ras 4 buc

Rezervele pentru barbati Gillette Mach3 cu lame mai rezistente decat otelul care raan ascutite mai mult timp. Gillette Mach3 rezerve de ras 4 buc.
59,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Rezervele pentru barbati Gillette Mach3 cu lame mai rezistente decat otelul care raan ascutite mai mult timp (comparativ cu Sensor3). Avand lame mai ascutite (primele 2 lame, comparativ cu Sensor3), acesta a fost conceput pentru a va barbieri confortabil de 15 ori. Aceste aparate de ras Gillette au o banda lubrifianta care aluneca, contribuind la protectia pielii impotriva rosetii si o micronervura pentru protectia pielii care intinde pielea, pregatind-o pentru taierea firelor de par. Rezervele pentru barbati Mach3 se potrivesc cu toate aparatele de ras Mach3. A nu se lasa la indemana copiilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok