Se Incarca...
SKU
1049785
Gillette Mach3 rezerve de ras pentru barbati 2 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gillette Mach3 rezerve de ras pentru barbati 2 bucati

Rezervele pentru barbati Gillette Mach3 au lame mai rezistente decat otelul care raman ascutite mai mult timp (comparativ cu Sensor3). Rezerve de ras pentru barbati, Gillette Mach3, 2 bucati.
43,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cele 3 lame DuraComfort, ofera un barbierit mai confortabil si mai usor(comparativ cu Sensor3). In plus, acestea sunt usor de clatit ramanand curate mai mult timp (comparativ cu Sensor3) pentru ca tu sa te bucuri de o piele fina dupa fiecare barbierit. Gillette Mach3 include o banda de gel care asigura alunecarea usoara a aparatului pe piele, protejand-o impotriva rosetii. Banda se decoloreaza ca sa te anunte cand nu mai beneficiezi de un barbierit optim. Rezervele Gillette Mach3 pot fi utilizate cu orice aparat de ras Gillette Mach3. O rezerva poate fi utilizata pentru barbierit timp de pana la o luna! Nu atingeti lamele cu degetele. A nu se pastra la indemana copiilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok