Se Incarca...
SKU
2512454
Gillette Proglide aparat de ras pentru barbati 2 rezerve este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gillette Proglide aparat de ras pentru barbati 2 rezerve

Aparatul de ras pentru barbati Gillette ProGlide cu tehnologie FlexBall si 5 lame cu strat anti-frecare, ofera un barbierit pe care aproape ca nu il vei simti. Aparatul dispune de o lama de precizie pe spate pentru contururi exacte.
89,90Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Tehnologia FlexBall permite lamelor sa pivoteze din fata spre spate si din stanga spre dreapta pentru a raspunde contururilor fetei si a oferi un barbierit precis, cu mai putine fire de par ratate. Cele 5 lame Fusion ProGlide au fost reproiectate pentru taia fara efort firele de par: mai subtiri, cu margini mai fine* (comparativ cu Fusion5) si cu un invelis avansat care nu opune rezistenta. In plus banda lubrifianta este impregnata cu uleiuri minerale si polimeri lubrifianti, care permit aparatului sa alunece cu usurinta pe pielile, chiar si in cazul miscarilor repetate. Aparatul de ras pentru barbati Gillette Proglide se potriveste cu toate rezervele Fusion! Nu atingeti lamele cu degetele. A nu se pastra la indemana copiilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare