Se Incarca...
SKU
2460376
Glade Automatic Relaxing Zen rezerva spray aparat odorizant 269 ml 2+1 gratis este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Glade Automatic Relaxing Zen rezerva spray aparat odorizant 269 ml 2+1 gratis

Aerul cald, apa racoroasa, florile vibrante si sufletul va este senin pe masura ce aromele de mere le intalnesc pe cele florale catifelate si pe cele de santal linistitor.
52,38Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Alegeti o setare din cele 3 disponibile (9, 18 sau 36 de minute) pentru a selecta intervalul de pulverizare a parfumului. Apasati butonul de extra parfum pentru un plus de prospetime oricand doriti. Dureaza pana la 60 de zile folosit la setarea de 36 de minute Atentie: Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. Provoaca o iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana, recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 grade Celsius. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A se utiliza numai in locuri bine ventilate. A se depozita intr-un loc uscat si racoros. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok