Se Incarca...
SKU
2460357
Glade Automatic Spray Rezerva Sensual sandalwood and jasmine 3 la pret de 2 269 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Glade Automatic Spray Rezerva Sensual sandalwood and jasmine 3 la pret de 2 269 ml

Glade a fost conceput special pentru a oferi o prospetime continua si de lunga durata. Elimina mirosurile neplacute si improspateaza.
53,19Lei 49,78Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: Pentru a inlocui rezerva: nu tineti niciodata produsul indreptat spre fata. Verificati daca butonul de reglare al timpului de pulverizare este setat pe pozitia Oprit (Off) si indepartati rezerva goala. Introduceti noua rezerva, cu dispozitivul de pulverizare indreptat catre exterior. Porniti aparatul selectand timpul de pulverizare dorit. Atentionari: Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. Provoaca o iritare grava a ochilor. Nociv pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. Nu inspirati spray-ul. Evitati dispersarea in mediu. Expunerea repetata poate cauza uscarea sau craparea pielii. Poate provoca o reactie alergica. Atentie: Folositi numai conform instructiunilor. A se folosi numai in spatii bine ventilate. Persoanele sensibile la substantele odorizante trebuie sa utilizeze acest produs cu precautie. Odorizantele nu inlocuiesc respectarea principiilor de igiena. Mod de depozitare: A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 grade Celsius. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete incinse, scantei, flacari deschise sau alte surse de aprindere. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Salicilat De Benzil, 4-Tert-Butilciclohexil Acetat, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahidro-2,3,8,-Tetrametil-2-Naftil)Etan-1-Ona.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok