Se Incarca...
SKU
2646216
Glade Oud Desire odorizant spray 300 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Glade Oud Desire odorizant spray 300 ml

Glade are la baza o tehnologie de combatere a mirosurilor neplacute, lasand un parfum proaspat in aer si pe tesaturile din casa.
11,33Lei
37,77Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Tineti recipientul in pozitie verticala; apasati ferm pana la capat, pozitionand degetul in centrul clapetei si pulverizati spray-ul printr-o miscare lenta continua. Asteptati sa se evapore. Pulverizati in aer sau pe tesaturile din casa si covoare, pastrand o distanta de 30 cm de acestea. Utilizati Glade in toata camera pentru a obtine prospetimea desavarsita a casei dumneavoastra. Produsul a fost testat si in general nu afecteaza tesaturile ce au culori rezistente la apa sau uzura. Daca nu sunteti sigur, testati produsul pe o suprafata putin vizibila inainte de a il utiliza. A nu se folosi pe piele, piele intoarsa sau matase. Atentionari: A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inspira aerosolii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. Atentie. Folositi numai conform instructiunilor. Container sub presiune. A se proteja de lumina solara si a nu se expune la temperaturi ce depasesc 50 grade Celsius. A nu se intepa sau arde, chiar si dupa folosire. Unele suprafete dure pot deveni alunecoase prin aplicarea spray-ului asupra lor. Atentie sa nu alunecati sau sa cadeti. A nu se lasa animalele de casa si copiii in spatiile in care s-a utilizat produsul, pana la disparitia efectului acestuia. Nu pulverizati inspre animalele de casa sau culcusul acestora. Indepartati pasarile inainte de utilizarea spray-ului. Dupa utilizare, aerisiti inainte de a duce pasarile inapoi in incapere. Persoanele care sunt sensibile la substantele odorizante trebuie sa utilizeze cu precautie acest produs. Odorizantele nu inlocuiesc respectarea principiilor de igiena. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare