Se Incarca...
SKU
2346318
Gourmet Gold mousse 4x85g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gourmet Gold mousse 4x85g

Gourmet Gold a creat retete delicioase cu Bucati de Carne in Sos, pentru a-i rasfata simturile sofisticate cu o experienta diferita de gust in fiecare zi.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
12,69Lei
37,32Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Bucati fragede cu vita, pui, ton si alte arome rafinate, gatite cu grija pentru a atinge perfectiunea si inmuiate intr-un sos apetisant pentru a-i oferi pisicii tale placerea unei arome bogate si fabuloase. Bucati de Carne in Sos de la Gourmet Gold, ispiteste-ti pisica cu un deliciu suculent! Ghid de hranire: Pentru o pisica adulta medie (4 kg), se ofera 4 conserve pe zi, in cel putin 2 mese separate. Pentru cantitatea medie recomandata pentru mentinerea greutatii la adult s-au luat in considerare pisici cu activitate moderata aflate in conditii de temperatura normale. Nevoile individuale variaza si cantitatile de hrana trebuie adaptate corespunzator pentru a mentine o greutate normala si sanatoasa a pisicii.
Mousse cu ton: carne si derivate de origine animala, peste si derivate din peste (ton 4%), derivate de origine vegetala, minerale, diverse zaharuri. Mousse cu ficat: carne si derivate de origine animala (din care ficat min. 4%), derivate de origine vegetala, minerale, diverse zaharuri. Mousse cu curcan: carne si derivate de origine animala (din care curcan min. 4%), derivate de origine vegetala, minerale, diverse zaharuri. Mousse cu vita: carne si derivate de origine animala (din care carne de vita min. 4%), derivate de origine vegetala, minerale, diverse zaharuri. Aditivi: vitamina A 1440, vitamina D3 220 mg, fier 10 mg, iod 0.2 mg, cupru 0.9 mg, mangan 1.9 mg, zinc 10 mg. Contine conservanti. Constituenti analitici: umiditate 77%, proteina bruta: 11%, uleiuri sI grasimi brute 7%, cenusa bruta 3%, fibra neprelucrata 0.1%. Curcan: carne sI derivate de origine animala (din care curcan minim 4%), derivate de origine vegetala, minerale, diverse zaharuri. Aditivi: vitamina A 1440, vitamina D3 220 mg, fier 10 mg, iod 0.2 mg, cupru 0.9 mg, mangan 1.9 mg, zinc 10 mg. Contine conservantI. Constituenti analitici: umiditate 77%, proteina bruta: 11%, uleiuri sI grasimi brute 7%, cenusa bruta 3%, fibra neprelucrata 0.1%.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok