Se Incarca...
SKU
2548779
Gourmet Gold Savoury Cake hrana umeda pentru pisici cu pui si morcov 85 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gourmet Gold Savoury Cake hrana umeda pentru pisici cu pui si morcov 85 g

GOURMET GOLD Savoury Cake este o gama de delicii realizata cu ingrediente de calitate superioara, intr-o textura de prajitura, pentru o experienta culinara incantatoare de care pisica ta sigur se va bucura.
2,89Lei
34,00Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Hrana completa pentru pisici adulte Pentru o pisica adulta medie de 4 kg, se ofera 2 pana la 3 cutii pe zi, in cel putin 2 mese separate. Pentru cantitatea medie recomandata pentru mentinerea greutatii la adult s-au luat in considerare pisici cu activitate moderata aflate in conditii de temperatura normale. Nevoile individuale variaza si cantitatile de hrana trebuie adaptate corespunzator pentru a mentine o greutate normala si sanatoasa a pisicii.
Carne si produse derivate de natura animala (din care pui 4%), extracte de proteine vegetale, legume (morcovi 7% din morcovi deshidratati), peste si produse derivate din peste, zaharuri, substante minerale. Aditivi: Vitamina A: 1040; Vitamina D3: 160; Sulfat feros monohidrat: 37; Iodura de calciu anhidra: 0.46; Sulfat de cupru pentahidrat: 4.1; Sulfat de mangan monohidrat: 7.2; Sulfat de zinc monohidrat: 60; Aditivi tehnologici: guma casia: 440. Constituenti analitici: Umiditate: 74.0%; Proteina bruta: 17.0%l; Uleiuri si grasimi brute: 4.0%; Cenusa bruta: 2.0%; Fibra neprelucrata: 1.1%.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok