Se Incarca...
SKU
2548781
GOURMET MON PETIT cu Pui Rata Curcan in sos hrana umeda pentru pisici 6 x 50 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

GOURMET MON PETIT cu Pui Rata Curcan in sos hrana umeda pentru pisici 6 x 50 g

GOURMET MON PETIT este o gama de retete extravagante dezvoltate special in portii mici, pentru ca pisica sa se poata bucura de ele in totalitate.
11,09Lei
36,97Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Bucatile fine de vita, pui, ton sau alte arome intr-un sos delicios ii ofera pisicii o masa rafinata. Datorita plicurilor de 50g pisica ta se poate bucura de o hrana proaspata si o aroma noua de fiecare data, intregul plic fiind consumat la o singura masa. Asta inseamna mai multa varietate pentru ea si mai putine resturi pentru tine. Nu contine coloranti artificiali, conservanti si arome adaugate Pentru o pisica adulta medie de 4 kg, ofera 6 pana la 7 plicuri pe zi, in cel putin 2 mese separate. Cantitatile medii recomandate pentru mentinere sunt destinate pisicilor adulte cu activitate moderata si care traiesc la temperaturi de mediu obisnuite.
GOURMET MON PETIT cu Pui: Carne si produse derivate de natura animala (din care pui 4%), extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste, substante minerale, zaharuri, drojdii. GOURMET MON PETIT cu Rata: Carne si produse derivate de natura animala (din care rata 4%), extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste, substante minerale, zaharuri, drojdii. GOURMET MON PETIT cu Curcan: Carne si produse derivate de natura animala (din care curcan 4%), extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste, substante minerale, zaharuri, drojdii. Aditivi: Vitamina A: 640; Vitamina D3: 98; Sulfat feros monohidrat: 22.5; Iodat de calciu anhidru: 0.28; Sulfat de cupru pentahidrat: 2.5; Sulfat de mangan monohidrat: 4.4; Sulfat de zinc monohidrat: 37. Constituenti analitici: Umiditate: 81.5%; Proteina bruta: 12.0%, Uleiuri si grasimi brute: 2.8%, Cenusa bruta: 1.6%, Fibra neprelucrata: 0.05%.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok