Se Incarca...
SKU
2664279
Gourmet Nature's Creations bogat in vita asezonat cu mazare si morcov hrana umeda pentru pisici 85 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gourmet Nature's Creations bogat in vita asezonat cu mazare si morcov hrana umeda pentru pisici 85 g

Gourmet Nature's Creations (retete inspirate din natura) este o colectie de retete delicioase inspirate din natura atent pregatite cu ingrediente natural de inalta calitate gatite intr-un mod profesionist.
4,88Lei
57,41Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Carne si produse derivate de natura animala(din care vita 14%), extracte proteice vegetale, peste si produse derivate din peste, legume (0,9% mazare deshidratata, echivalent cu 9,1% mazare; 0,5% morcovi deshidratati, echivalent cu 4,5% morcovi), substante minerale, produse derivate de natura vegetala, zaharuri. (Ingrediente cu origine din natura.) Aditivi nutritionali: IU/kg: Vitamina D3: 134; mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: (Fe: 10); Iodat de calciu anhidru: (I: 0,25); Sulfat de cupru pentahidrat: (Cu: 0,8); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 1,9); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 18,2); taurina: 550. Arome. Constituenti analitici: Umiditate: 79,5%, Proteine brute: 12,5%, Grasimi brute: 2,8%, Cenusa bruta: 2,6%, Fibre brute: 0,05%.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok