Se Incarca...
SKU
2393238
Grandmix Exotice 400G este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Grandmix Exotice 400G

Hrana pasari
17,19Lei
42,98Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Aliment preparat din seminte , selectate in propor?ii optime, imbogatit cu fructe si biscuiti , prevede un regim alimentar echilibrat si variat, cu continut de suplimente vitamino- minerale esentiale pentru sanatatea pasarilor.
Seminte, cereale, fructe (4,1%), biscuiti, minerale, zahar, colorant si antioxidant - CEE-aditiv. Suplimente pentru 1 kg de produs: Vitamina A - 4000 UI Vitamina D3 - 500 UI, Vitamina E (alfa tocoferol 91%) - 7 mg.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok