Se Incarca...
SKU
2705194
Grunberg covoras de intrare 40 x 60 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Grunberg covoras de intrare 40 x 60 cm

Covorasul de intrare antiaderent Grunberg va fi primul lucru pe care invitatii il vor remarca inainte de a intra in casa dumneavostra. Este confectionat din cauciuc si nuca de cocos, fiind durabil si de inalta calitate.
24,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Poate fi asezat la intrarea in locuinta, pe terasa sau in balcon. Instructiuni de intretinere: A se spala manual. Articolul nu trebuie inalbit si trebuie spalat doar cu detergent delicat pentru rufe colorate. Nu calcati. Nu curatati chimic. Produs in India.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok