Se Incarca...
SKU
2684671
Grunberg Mop rotativ cu galeata plastic este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Grunberg Mop rotativ cu galeata plastic

Mopul rotativ din microfibra, galeata cu un design ergonomic, cosulcentrifuga din plastic si teava telescopica cu sistem de blocare.
68,19Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Toate acestea fac ca acest set sa fie potrivit pentru curatarea oricarei suprafete: gresie, faianta, parchet, linoleum. Instructiuni de utilizare. Inlocuirea capului: fixati cu piciorul capul mopului, apucati de maner si trageti usor in sens invers pozitiei dumneavoastra. Ansamblarea mopului: asezati discurile unul peste altul si apasati usor cu piciorul pana face click. Manerul poate fi rotit la 45, 90 si 180 grade in functie de necesitatea dumneavoastra. Este recomandat sa nu puneti apa peste nivelul maxim altfel in momentul in care veti folosi storcatorul veti stropi imprejurul galetii. Pentru a stoarce mopul asezati mopul in pozitie verticala in storcator si apasati usor manerul. Cantitatea de apa retinuta de mop poate fi controlata in functie de timpul de centrifugare. Manerul este prevazut cu protectie anti-alunecare si frecare. Ofera rezultate excelente pe geamuri, colturi greu accesibile, podele, gresie si chiar spalarea masinilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare