Se Incarca...
SKU
2741220
Hama Ceas smart FitWatch 4900 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hama Ceas smart FitWatch 4900

Nu mai ratati nimic: notificari prin alarme cu vibratie si afisarea pe ecran cu previzualizarea mesajelor de pe WhatsApp, Instagram, Facebook, SMS, apeluri telefonice, e-mail-uri si multe altele.
Perioada de garantie
24 luni
199,99Lei

Petul produsului include costul de 0,98Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nu conteaza daca in ploaie sau piscina: datorita clasei de protectie IP68, tracker-ul de fitness etans la apa este adecvat pentru toate activitatile din apa si din jurul ei. Glisati cu degetul ca pe smartphone: afisaj LCD complet tactil, de 1,3, usor de utilizat, complet color, pentru o imagine de ansamblu rapida asupra tuturor functiilor. De la jogging la yoga: selectati dintr-un numar de 9 sporturi si obtineti o evaluare adaptata la acesta. Urmariti ritmul cardiac timp de 24 de ore pe zi: masurarea continua a frecventei, chiar si in fazele de liniste si de somn. Vise frumoase sau ganduri peste ganduri: cu ajutorul analizei somnului stiti exact cum sunt distribuite fazele dvs. de somn profund, de vise si de veghe cu sunet este imediat mai bun: comandati muzica de la smartphone prin intermediul ceasului de fitness, de ex.start/stop, melodie inainte si inapoi. Va puteti baza pe aceasta aplicatie: Hama FIT Pro a fost supusa verificarilor pentru asigurarea calitatii si este testata extensiv in Germania pentru fiecare functie. Gata cu sedentarismul: reamintirea de miscare va motiveaza la intervale regulate la noi performante de top. Obiectivul zilnic de 10.000 de pasi: prin intermediul contorului de pasi puteti urmari cu precizie, cati pasi ati efectuat pe zi. Bilantul zilnic al caloriilor pentru sportivi: consultati pe ecran numarul total de calorii consumate si puteti vedea la ce moment au fost consumate cele mai multe calori. Durata de functionare de 6 zile - o incarcare a acumulatorului: inregistrati pana la 6 zile de activitati cu numai o singura incarcare a acumulatorului, dupa numai 1,5 ore de incarcare sunteti gata pentru urmatoarea provocare.
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
CuloareAlbastru inchis
ConectivitateBluetooth: 5.0
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare