Se Incarca...
SKU
1785531
Hame Select pate cu ficat de pui 75 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hame Select pate cu ficat de pui 75 g

Pate cu ficat de pui
5,59Lei
74,53Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteFicat de pui 20%, ulei vegetal nehidrogenat de palmier, carne de pasare 10%, amidon de cartof, proteina vegetala de soia, ceapa, sare, lapte praf degrasat, faina d grau, agent de ingrosare, caragenan, guma xanthan, condimente (contine mustar), aromatizant, potentiator de aroma, glutamat monosodic, proteina animala, antioxidant: izoascorbat de sodiu, acid citric, zahar, colorant: carmin, onservant: nitrit de sodiu. Produsul contine proteina vegetala de soia, lapte, gluten si mustar.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok